Yayınlar & Eserler

Makaleler 34
Tümü (34)
SCI-E, SSCI, AHCI (26)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
Scopus (25)
TRDizin (27)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 23

2. KÜLTÜR ETİ VE KONVANSİYONEL ET ÜRETİMİ: KARŞILAŞTIRMALI ANALİZ

5. INTERNATIONAL CUKUROVA AGRICULTURE AND VETERINARY CONGRESS, Adana, Türkiye, 21 - 23 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

3. Eskişehir İli Mahmudiye İlçesinde At Yetiştiriciliği Yapan İşletmelerin Sosyo-Ekonomik Yapısı ve Mevcut Sorunlar

4. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Antalya, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2022, ss.43-46, (Özet Bildiri)

4. Veteriner Klinik Yönetiminde Mükemmeliyet ve Ekonomik Başarı

1st International Veterinary Practice Management and Business Administration Congress, 27 - 29 Şubat 2020, (Tam Metin Bildiri)

5. Mediators’ margins in the dairy supply chain and factors influencing marketing preferences in Eastern Mediterranean Region of Turkey

6th International Congress of Multidisciplinary Studies (Multicongress Gaziantep), Gaziantep, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2019, ss.214, (Özet Bildiri)

6. Assessment of the Cattle Fattening From Structural And Economic Perspectives in Turkey (Türkiye’xxde Sığır Besiciliğinin Yapısal ve Ekonomik Yönden Değerlendirmesi)

1. Uluslararası Çiftlik Hayvanları Hekimliği Kongresi (1st International Farm Animal Medicine Congress), FETHİYE/MUĞLA, Türkiye, 14 - 17 Nisan 2019, ss.94-104, (Tam Metin Bildiri)

7. Financial Reflection of Fertility Disorders in Dairy Herds of Kayseri Province, Turkey

4th International Conference and Industrial Exhibition on Dairy Science Park, Konya, Türkiye, 1 - 05 Kasım 2017, cilt.4, ss.264, (Özet Bildiri)

8. Türkiye’de Tiftik Üretimi ve Ekonomisi

2. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2017, cilt.2, ss.80-87, (Tam Metin Bildiri)

9. Muğla İli Kültür Balıkçılığı İşletmelerinin Ekonomik Analizi

2. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2017, cilt.2, ss.92-98, (Tam Metin Bildiri)

10. The Market Structure of Genetically Modified Products in the World and Their Effects on Nutrition, Socio-Economic Status and Sustainability

4th International Poultry Meat Congress (4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi), 26 - 30 Nisan 2017, cilt.4, ss.85-92, (Tam Metin Bildiri)

11. Sectoral Structure in The Scope of Contracted Breeding and Broiler Integration Relations in Chicken Meat Production

4th International Poultry Meat Congress (4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi), 26 - 30 Nisan 2017, cilt.4, ss.105-110, (Tam Metin Bildiri)

13. Türkiye Süt Sığırcılığında Çiğ Süt Üretim ve Pazarlama Aşamalarında Yaşanan Sorunlar İle Çözüm Önerileri

2. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2017, cilt.2, ss.267-274, (Tam Metin Bildiri)

14. Sığır Besiciliğinde Canlı Ağırlık ve Karkas Et Maliyetlerinin Güncel Veriler Üzerinden Hesaplanması

2. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Nisan 2017, cilt.2, ss.246-252, (Tam Metin Bildiri)

15. Analysis of the Current Situation and Export Potential of Chicken Meat Production and Marketing in Turkey

The Potential For Poultry Production in Developing Countries (PDC-2015 Congress), The Turkish Branch and Russian Branch of WPSA (World Poultry Science Association), Book of Abstracts, page:177-178, 15-18 October 2015, Belek-Antalya, Turkey., Antalya, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2015, ss.177-178, (Özet Bildiri)

17. A Study on the Determination of Lamb Meat Marketing Margins in Ankara Province

32nd World Veterinary Congress, Lütfi Kırdar Convention & Exhibition Centre, Book of Abstracts, page:170, 13-17 September 2015, İstanbul, Turkey., İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.170, (Özet Bildiri)

18. The Producer Profiles and Socio Economic Structure of Angora Goat Breeding in Turkey

32nd World Veterinary Congress, Lütfi Kırdar Convention & Exhibition Centre, Book of Abstracts, page:166, 13-17 September 2015, İstanbul, Turkey., İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.166, (Özet Bildiri)

19. Determination of characteristics and management models of animal attendants at dairy farms in the central Anatolian region of Turkey

7th Balkan Conference on Animal Science. BALNİMALCON 2015, Book of Abstracts, page:74, 3-6 June 2015, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina., Saraybosna, Bosna-Hersek, 3 - 06 Haziran 2015, ss.74, (Özet Bildiri)

20. Konkur Atı Yetiştiriciliğinde Besleme Maliyetlerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

1. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi. Sayfa: 99-109, 17-20 Ekim 2014, Kemer-Antalya, Türkiye., Türkiye, 17 - 20 Ekim 2014, ss.99-109

21. Türkiye de Denizde Kültür Balığı Yetiştiriciliğinde Üretim Destekleme ve Pazarlama Yapısı

1. Ulusal Hayvancılık Ekonomisi Kongresi. Sayfa: 125-130, 17-20 Ekim 2014, Kemer-Antalya, Türkiye., Türkiye, 27 Kasım 2014, ss.125-130

22. Süt Sığırcılığında Sürü Yönetimi Uygulamaları Kapsamında Fertilite Kontrolüne Ekonomik Bakış An Economic Overview of Fertility Control in Dairy Herd Management Practices

Süt Sığırı İşletmelerinde Sürü Sağlığı ve Yönetimi Uluslararası Kongresi. Yakın Doğu Üniversitesi, Sayfa: 157-158, 22-25 Mayıs 2014, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti., 22 - 25 Mayıs 2014, ss.157-158

23. A study on the determination of marketin margins in the Turkey beef market

64th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP-2013), Nantes, Fransa, 26 - 30 Ağustos 2013, ss.201, (Özet Bildiri)
Kitaplar 12

1. Veteriner Klinik İşletmeciliği Kapsamında Temel Ekonomik Prensipler ve Yönetsel Uygulamalar

Hayvancılık Ekonomisi, CEVGER YAVUZ, GÜNLÜ AYTEKİN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.333-353, 2024

2. Geleneksel Süt Ürünleri ve Markalaşma

Geleneksel Süt Ürünleri, Prof. Dr. Fatma Seda Bilir, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.35-50, 2023

3. Geleneksel Süt Ürünlerinin Ülkesel ve Bölgesel Boyutta Kırsal Kalkınmadaki Yeri

Geleneksel Süt Ürünleri, Prof. Dr. Fatma Seda Bilir, Editör, Nobel Tıp Kitapevi, Ankara, ss.51-60, 2023

4. Dünyada ve Türkiye'de Yumurta Tavukçuluğu Piyasa Yapısı, Yumurta Üretimi ve Tüketimi

Yumurta: Beslenme ve Sağlık, Yalçın Suzan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.1-9, 2021

5. Veteriner Klinik Yönetiminde Başarı Üzerine Etki Eden Faktörler

Veteriner Hekimlikte Klinik İşletmeciliği ve Yönetimi, Ayvazoğlu Demir Pınar, Aydın Erol, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.93-120, 2021

6. Veteriner Klinik İşletmelerinde Personel Yönetimi

Veteriner Hekimlikte Klinik İşletmeciliği ve Yönetimi, Ayvazoğlu Demir Pınar, Aydın Erol, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.39-55, 2021

7. Sanayici ve Tüketici Yönüyle Piliç Eti Sektörü: Küresel ve Ulusal Ölçekte Mevcut Durum, Avantajlar ve Zorluklar

Hayvancılık Sektörüne Ekonomik Bakış, Ayvazoğlu Demir Pınar, Aydın Erol, Editör, İKSAD PUBLISHING HOUSE, ss.55-87, 2020

8. Dünya ve Türkiye’de Arıcılık Sektöründe Arı Ürünleri Üretimi ve Ticareti

Arı Ürünleri, KÜPLÜLÜ ÖZLEM, Editör, Türkiye Klinikleri, ss.59-66, 2020

9. Hayvansal Ürün Pazarlamasında Coğrafi İşaretlerin Ekonomik Önemi

Hayvancılık Sektörüne Ekonomik Bakış, Ayvazoğlu Demir Pınar, Aydın Erol, Editör, İKSAD PUBLISHING HOUSE, ss.89-120, 2020

10. Ankara'da Tarım ve Hayvancılık (Ankara Keçisi)

Cumhuriyetin 90 Yılında Başkent Ankara ve Ankara Üniversitesi, Prof. Dr. Temuçin Faik ERTAN, Editör, Ankara Üniversitesi Basımevi, Ankara, ss.241-256, 2016

11. Ankara İli Hayvancılığında Sektörel Yapı ve Mevcut Durum

Cumhuriyetin 90 Yılında Başkent Ankara ve Ankara Üniversitesi, Temuçin Faik ERTAN, Editör, Ankara Üniversitesi Yayınları, Ankara, ss.223-240, 2016

12. Hayvancılık İşletmelerinde Girdi Tedariki ve Üretim

Hayvancılık Ekonomisi, SAKARYA ENGİN, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.80-105, 2011
Metrikler

Yayın

77

Yayın (WoS)

26

Yayın (Scopus)

25

Atıf (WoS)

62

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

133

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

21

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

21

Proje

7

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları