-
2022 - 2025 Sürdürülebilir Tarıma Bütüncül Bir Yaklaşımla Dayanıklı Akdeniz: Su, Toprak, Enerji Ve Biyolojik Çeşitlilikle İlgili Sorunlara Çözümler
Diğer Uluslararası Fon Programları
İşci Yakan A. (Yürütücü), Şakıyan Demirkol Ö., Tolun A., Bağder Elmacı S.
-
2023 - 2024 Yenilikçi Yöntemler ile Ekstrakte Edilen Bitki Müsilajlarının Karakterizasyonu, Çay Atığı Ekstraktı Mikrokapsüllerinde Kaplama Maddesi Olarak Kullanımlarının ve 3d Yazıcı ile Üretilen Mikrokapsül İlaveli Model Gıdaların İncelenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı
-
2022 - 2024 Yeşil Ekstraksiyon Yöntemleri Kullanılarak Elde Edilen Zeytinyağı Bazlı Propolis Ekstraktlarının Kimyasal İçeriklerinin Belirlenmesi ve Optimizasyonu
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
-
2021 - 2023 Derin Ötektik Çözgenler Kullanılarak Yeşil Teknolojilerle Karasu Fenolik Bileşiklerinin Ekstraksiyonu ve Mikroenkapsülasyonu
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Şakıyan Demirkol Ö. (Yürütücü), İşci Yakan A.
-
2021 - 2021 Mayşe Atiğinin Değerlendirilmesi İçin Farklı Kurutma Tekniklerinin Denemesi ve Elde Edilen Malt Unlarının Kek, Ekmek ve Kurabiye Kalite Parametrelerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2020 - 2021 KUŞBURNU BİTKİSİNDEN ELDE EDİLEN FENOLİK BİLEŞİKLERİN MİKROENKAPSÜLASYONU
-
2019 - 2021 Farklı Ön-İşleme Tekniklerinin Kurutulmuş Erik ve Kayısının Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerine Etkisi
-
2016 - 2019 Pastırma üretimine yeni bir yaklaşım mikrodalga ve mikrodalga vakum kurutma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Candoğan K., Ayhan K., Işci Yakan A., Şakiyan Demirkol Ö. (Yürütücü)
-
2016 - 2019 Geleneksel bir süt ürünü olan Kurut üretiminde farklı kurutma tekniklerinin kullanılması ve bu tekniklerin ürün kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Anlı E. A. (Yürütücü), Gürsel Kıral A., Şakıyan Demirkol Ö., Aydemir S.
-
2016 - 2018 PASTIRMA ÜRETİMİNE YENİ BİR YAKLAŞIM: MİKRODALGA VE MİKRODALGA VAKUM KURUTMA
-
2016 - 2018 GİLABURU (Viburnum opulus L.) MEYVESİNDEN YENİ YÖNTEMLERLE EKSTRAKTE EDİLEN FENOLİK BİLEŞİKLERİN MİKROENKAPSÜLASYONU
-
2015 - 2016 Ton balığı konservesi prosesinde ön işlem olarak kullanılmak üzere donmuş ton balıklarının çözüdürülmesi için radyo frekans RF sistem tasarımı
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Şakıyan Demirkol Ö., Erdoğdu F. (Yürütücü)
-
2015 - 2016 Keçiboynuzu Fenolik Bileşiklerinin Yeni Yöntemlerle Ekstraksiyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
İŞCİ YAKAN A., ŞAKIYAN DEMİRKOL Ö. (Yürütücü)
-
2012 - 2014 Mikrodalga ile pişirilen farklı formülasyonlardaki keklerin ve kek hamurlarının dielektrik özelliklerinin son ürün kalitesi üzerine etkileri
-
2012 - 2014 Alternatif biyo-yakıt olarak ligno-selülozik etanol üretimi için organik asitler ile ön-işleme yöntemi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞAKIYAN DEMİRKOL Ö., BAĞDER ELMACI S., AKAY B., İŞCİ YAKAN A.
-
2012 - 2013 Mikroakışkanlaştırma yönteminin selülozik biyoetanol üretimine etkisi