Öğr.Gör. BEHİYENUR ÜNAL KİRAZCI


Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Aşcılık Programı


Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

Metrikler

Yayın

4

Proje

2

Eğitim Bilgileri

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Doktora

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2016 - 2019

2016 - 2019

Yüksek Lisans

Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türkiye

2010 - 2014

2010 - 2014

Lisans

Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Akademik Unvanlar / Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Ankara Üniversitesi, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Yöresel Mutfaklar

Ön Lisans

Ön Lisans

Beslenme Antropolojisi

Ön Lisans

Ön Lisans

Gastronomi ve Mutfak Tarihi

Ön Lisans

Ön Lisans

Açık Büfe, Kokteyl ve Ziyafetler

Ön Lisans

Ön Lisans

Barda Servis

Ön Lisans

Ön Lisans

Mutfak Planlama

Ön Lisans

Ön Lisans

Ziyafet ve İkram Hizmetleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Yabancı Dil I

Ön Lisans

Ön Lisans

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama

Ön Lisans

Ön Lisans

Menü Planlama

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi

Ön Lisans

Ön Lisans

Hukukun Temel Kavramları

Ön Lisans

Ön Lisans

Turizm ve Çevre

Ön Lisans

Ön Lisans

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Gıda ve İş Güvenliği

Ön Lisans

Ön Lisans

Mesleki Yabancı Dil II

Ön Lisans

Ön Lisans

Heykel

Ön Lisans

Ön Lisans

Pastane Ürünleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Turizm Mevzuatı

Ön Lisans

Ön Lisans

Seyahat İşletmelerinde Rezervasyon Sistemleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Ekoturizm

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2020

2020

Balkan Mutfağı ve Türk Mutfağı Etkileşimleri

Özkaya F., Baydan S., Ünal Kirazcı B.

International Travel and Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.96-109

2018

2018

Alternatif Unlarla Glutensiz Ürünler

Ünal Kirazcı B., Çetin M., Çetin K., Özkaya F.

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.88-101

Kitap & Kitap Bölümleri

2022

2022

Yemek ve Toplumsal Cinsiyet

Tahmaz G. S., Ünal Kirazcı B.

Yemeğin Kültürel Temelleri, Doç.Dr.Mustafa AKSOY,Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Çekiç,Dr.Gül Seçil TAHMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.213-233, 2022