Metrikler
Eğitim Bilgileri
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorDoktora
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2016 - 2019
2016 - 2019Yüksek Lisans
Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türkiye
2010 - 2014
2010 - 2014Lisans
Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Unvanlar / Görevler
2018 - Devam Ediyor
2018 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Verdiği Dersler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2023
2023Et Tüketimi ve Erkeklik İlişkisi
Baydan Çağman S., Ünal Kirazcı B., Yaman M.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , cilt.6, sa.1, ss.253-265, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
2020
2020Balkan Mutfağı ve Türk Mutfağı Etkileşimleri
Özkaya F., Baydan S., Ünal Kirazcı B.
International Travel and Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.96-109
2018
2018Alternatif Unlarla Glutensiz Ürünler
Ünal Kirazcı B., Çetin M., Çetin K., Özkaya F.
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.88-101
Kitap & Kitap Bölümleri
2022
2022