Yayınlar & Eserler

Makaleler 8
Tümü (8)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (5)
Scopus (6)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 20

1. Pediatrik Kanserlerde Enteral Nütrisyon: Bibliyometrik Analiz

XIV. Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Kongresi, Antalya, Türkiye, 17 - 20 Nisan 2025, (Özet Bildiri)

2. X'e Bağlı Adrenolökodistrofi (X-ALD): Pediatrik Olgu Sunumu

XIV. Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Kongresi, Antalya, Türkiye, 17 - 20 Nisan 2025, (Özet Bildiri)

4. Vejetaryen ve Veganlarda Ultra İşlenmiş Besin Tüketimi

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Türkiye, 05 Ekim 2023, (Özet Bildiri)

5. Farklı Beslenme Örüntülerinin Sera Gazı Emisyonu Üzerine Etkisi

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Türkiye, 05 Ekim 2023, (Özet Bildiri)

6. Sporcularda Yeme Tutumu ile Beden Algısı Arasındaki İlişki

2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2022, ss.209, (Özet Bildiri)

8. Adölesanlarda Olumsuz Beden İmajının Yol Açtığı Yeme Davranışı Bozukluklarında Sezgisel Yeme Tutumu

3. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Edirne, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2022, ss.154, (Özet Bildiri)

9. Ketogenic Diets for Obesity Treatment

3. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Edirne, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2022, ss.160, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Farklı Spor Branşlarından Sporcuların Beslenme Bilgisi Düzeylerinin Değerlendirilmesi

3. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Edirne, Türkiye, 17 - 19 Mayıs 2022, ss.246, (Özet Bildiri) Creative Commons License

12. Vegan Beslenmenin Anne Sütü Bileşimine Etkisi

5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 10 - 12 Mart 2022, ss.311, (Özet Bildiri)

13. Besinlerde Bulunan Mikroplastikler ve Sağlık Üzerine Etkileri

5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 10 - 12 Mart 2022, ss.399-400, (Özet Bildiri)

14. Peanuts and Their Effects on Health

5. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi, Burdur, Türkiye, 10 - 12 Mart 2022, ss.315, (Özet Bildiri)

15. Resveratrol and Cancer: A Review

Uluslararası Anadolu Üzüm Kongresi, Adıyaman, Türkiye, 9 - 10 Mart 2022, ss.120-121, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. Bitkisel Bazlı Et İkameleri

5. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, ss.143-145, (Özet Bildiri)

17. Hidroponik Tarım ve Besin Değerlerine Etkisi

5. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, ss.146-148, (Özet Bildiri)

18. Fenilketonürili Bireylerin Düşük Proteinli Ürün Tüketimleri Ve Bu Ürünler Hakkındaki Bilgi Ve Görüşleri

2. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Ankara, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2019, ss.561-574, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 14

1. Karbonhidratlar ve Mental Sağlık

Beslenme ve Mental Sağlık İlişkisi, YARDIMCI HÜLYA, Editör, Turkiye Klinikleri, Ankara, ss.1-7, 2025

2. Coffee consumption: Links with anxiety and depression

Coffee in Health and Disease Prevention, Patel Vinood B.,Preedy Victor R., Editör, Academic Press , London, ss.665-674, 2025

3. Sürdürülebilir Beslenme Yaklaşımları Açısından Okulların Rolü

SÜRDÜRÜLEBİLİR SAĞLIKLI TOPLUMLAR, EMİNE ÖZMETE,ALEV KESER,MELAHAT DEMİRBİLEK,İREM ŞENGÜN, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.203-212, 2023

4. Çocukluk Çağı ve Adölesan Dönemde Beslenme

İnsanda Beslenme Esasları, Fatma Çelik,Meltem Soylu, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.529-546, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

5. Sporcularda Hidrasyon

Sporcu Sağlığı, Filiz Fatma Çolakoğlu,Dicle Aras,Gülşah Ünver, Editör, Efe Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.153-165, 2022

6. Çocukluk Çağında Görülen Besin Alerjileri

SAĞLIK & BİLİM 2022: Beslenme-1, Baygut Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, ss.195-210, 2022

7. The Role of Nutrient Intake and Diet in Irrıtable Bowel Syndrome

HEALTH & SCIENCE 2022-IV, Ayar Arif, Editör, Efe Akademik Publishing, İstanbul, ss.61-72, 2022

8. Alzheimer Hastalığında Fitokimyasalların Terapötik Potansiyeli

SAĞLIK & BİLİM 2022: Beslenme-2, Baygut Hatice, Editör, Efe Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.229-238, 2022

9. Association Between Malnutrition and Mental Heatlh in the Elderly

HEALTH & SCIENCE 2022-IV, Ayar Arif, Editör, Efe Akademik Publishing, İstanbul, ss.51-59, 2022

10. Kadın Sporcu Triadı ve Beslenme İlişkisi

Egzersiz ve Sporda Beslenme ve Yeme Bozuklukları, Aktaş Nevin,Ersoy Gülgün, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.107-112, 2020

11. The Relationship Between Childhood Obesity and Microbiota

Innovations in Health Sciences, Shapekova Nelya Lukpanovna,Ak Bilal,Esatoğlu Afsun Ezel, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle Upon Tyne, ss.161-174, 2020

12. BÖLÜM 7:ÇOCUK HASTANELERİNDE MENÜ PLANLAMA

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Beyhan Yasemin, Bilici Saniye, Kızıl Mevlüde, Editör, Sağlık Bakanlığı Yayın No: 1184, Ankara, ss.209-228, 2020

13. Berry Phytochemicals and Their Relations with Chronical Diseases

Recent Studies in Health Sciences, Plamen Milchev CHERNOPOLSKI,Nelya Lukpanovna SHAPEKOVA,Behire SANÇAR,Bilal AK, Editör, St. Kliment Ohridski University Press, Sofija, ss.110-120, 2019

14. An Important Factor Affecting Nutritional Status: Circadian Rhythm

Health Sciences Research in the Globalizing World, ALEXANDROVA, Elena SHAPEKOVA, Nelya Lukpanovna AK, Bilal ÖZCANASLAN, Fügen, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, Sofija, ss.393-403, 2018
Metrikler

Yayın

42

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

17

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

30

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları