Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Narın Farklı Bölümlerinin Polifenol İçer...
Narın Farklı Bölümlerinin Polifenol İçeriği, Antioksidan ve Antibakteriyel Aktivitesi Üzerine Ekstraksiyon Çözgenlerinin Etkisi
Türkyılmaz M.
,
TAĞI Ş.
,
ÖZKAN M.
Akademik Gıda, cilt.15, ss.109-118, 2017 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
15
Basım Tarihi:
2017
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.333632
Dergi Adı:
Akademik Gıda
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.109-118
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet