Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Environmental Metrics of World Cuisine R...
Environmental Metrics of World Cuisine Recipes' Plant-Based Substitutes: Greenhouse Gas Emissions, Water Footprint, and Land Use
Atıf İçin Kopyala
BAYINDIR GÜMÜŞ A.
,
YARDIMCI H.
CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE, 2025 (ESCI)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2025
Doi Numarası:
10.2174/0115734013337642241219140015
Dergi Adı:
CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE
Derginin Tarandığı İndeksler:
Emerging Sources Citation Index (ESCI), Scopus, Biotechnology Research Abstracts, EMBASE
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet