Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Gıdalarda Biyojen Amin Varlığı
Gıdalarda Biyojen Amin Varlığı
ŞANLIBABA P.
TGDF Gıda Kongresi 2013, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013, ss.74, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Şehir:
Antalya
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.74
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet