Application of Sweeteners in Food and Drinks (Bakery, Congfectionary, Dairy Products, Puddings, Fruit Products, Vegetables, Sports Drinks, Hard Candies, Loukoumia, Marmalades, Jams, Jellies, Baked Goods, Sorbet)
Atıf İçin Kopyala
Varzakas T., Özer H. B.
Sweeteners: Nutritional Aspects, Applications and Production Technology, T. Varzakas,A. Labropoulous,S. Anestis, Editör, CRC, New York , Florida, ss.209-254, 2012
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2012
-
Yayınevi:
CRC, New York
-
Basıldığı Şehir:
Florida
-
Sayfa Sayıları:
ss.209-254
-
Editörler:
T. Varzakas,A. Labropoulous,S. Anestis, Editör
-
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet