SIĞIR ETİ KARIŞIMLARINDA DOMUZ, AT VE EŞEK ETİ TAĞŞİŞİNİN FOURIER DÖNÜŞÜMLÜ KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ İLE BELİRLENMESİ


DENİZ E., ALTUNTAŞ GÜNEŞ E., İĞCİ N., AYHAN B., ÖZEL DEMİRALP F. D., CANDOĞAN K.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.45, sa.2, ss.369-379, 2020 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 45 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 2020
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.369-379
  • Ankara Üniversitesi Adresli: Evet