4-5 Yıldızlı Otellerdeki Servis ve Mutfak Personellerinin Gıda Güvenliğine İlişkin Bilgi Tutum ve Davranışları Türkiye ve Kazakistan Karşılaştırması


BAŞER F., ABUBAKİROVA A., ŞANLIER N., ÇİL B.

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, cilt.13, sa.3, ss.23-37, 2016 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 13 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2016
  • Dergi Adı: Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.23-37
  • Ankara Üniversitesi Adresli: Evet