Evaluation of the Nutritional Quality of Snack Bars Available in the Turkish Market Using Nutri-Score: A Cross-Sectional Study


Creative Commons License

Duman E., Akkaya İ., Yıldırım E. N., Çömlekçioğlu S., Keser A.

JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, cilt.148, sa.108419, ss.1-9, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 148 Sayı: 108419
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1016/j.jfca.2025.108419
  • Dergi Adı: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Food Science & Technology Abstracts, Scopus, Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Academic Search Premier, PASCAL, Analytical Abstracts, BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-9
  • Açık Arşiv Koleksiyonu: AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
  • Ankara Üniversitesi Adresli: Evet