Ankara Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Natural Monosodium Glutamate in Geograph...
Natural Monosodium Glutamate in Geographically Indicated Cheeses in Turkey (Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat)
ÜNER E. H.
,
ÖZKAYA F.
AYDIN GASTRONOMY, cilt.6, sa.2, ss.219-226, 2022 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
6
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.17932/iau.gastronomy.2017.016/gastronomy_v06i2009
Dergi Adı:
AYDIN GASTRONOMY
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.219-226
Ankara Üniversitesi Adresli:
Evet