Arş. Gör. NURSENA ERSOY SÖKE


Sağlık Bilimleri Enstitüsü,


Yayınlardaki İsimler: Soke Nursena Ersoy

Metrikler

Yayın

31

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

13

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

8

H-İndeks (Scholar)

1

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Doktora

Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

2019 - 2022

2019 - 2022

Yüksek Lisans

Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beslenme Ve Diyetetik (Yl) (Tezli), Türkiye

2015 - 2019

2015 - 2019

Lisans

Ankara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye

Makaleler

Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2025

2025

1. Determining The Relationship Between Sleep Quality and Nutritional Status of Bayburt University Nutrition and Dietetics Department Students

KÖKTÜRK S. N., ERSOY SÖKE N., YARDIMCI H.

International Balıkesir Academic Research Congress on Health Sciences, Balıkesir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2025, ss.1473-1482, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

4. Yetişkin Bireylerde Yeme Davranışı ve Obezite Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

ASLAN ÇİN N. N., ERSOY N.

Sağlıklı Yaşam ve Obezite Farkındalık Kongresi, Türkiye, 12 Nisan 2023, (Özet Bildiri)

2022

2022

5. ADÖLESANLARDA KRONOTİPE GÖRE ÖĞÜN ZAMANI VE BESİN TERCİHLERİNİN İNCELENMESİ

Ersoy N., Yardımcı H.

2. Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 Aralık 2022, ss.1-6, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2022

2022

6. Nutrition Education for Individuals with Type 2 Diabetes Mellitus

Ersoy N., Yardımcı H.

Second International Congree on Biological and Health Sciences, Afyonkarahisar, Türkiye, 24 Şubat 2022, ss.360, (Özet Bildiri)

2021

2021

7. EFFECTS OF NUTRITION ON SCHIZOPHRENIA.

BAYINDIR GÜMÜŞ A., YARDIMCI H., ERSOY N.

INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2021, ss.260-267, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

8. A STUDY ON NUTRITIONAL HABITS OF HEALTHCARE WORKERS WORKING IN SHIFT AND SHIFTLESS DURING THE COVID-19 PANDEMIC PROCESS.

YARDIMCI H., BAYINDIR GÜMÜŞ A., ERSOY N.

INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2021, ss.112-113, (Özet Bildiri)

2021

2021

9. THE EFFECT OF BODY MASS INDEX ON BODY IMAGE AND BODY APPRECIATION IN YOUNG ADULT INDIVIDUALS

YARDIMCI H., ERSOY N., KÖKTÜRK S. N.

7 th International Conference on Public Health 2021 (ICOPH 2021), 4 - 05 Ağustos 2021, ss.10, (Özet Bildiri)

2021

2021

10. ADULT WOMEN'S OPINIONS ON HEALTH CLAIMS ABOUT FUNCTIONAL FOODS

YARDIMCI H., KÖKTÜRK S. N., ERSOY N.

7th International Conference on Public Health 2021 (ICOPH 2021), 04 Ağustos 2021, ss.155, (Özet Bildiri)

2020

2020

11. COVID-19’UN ÇOCUKLUK ÇAĞINDA YETERSİZ BESLENMEYE ETKİSİ

ERSOY N., YARDIMCI H.

FARKLI BOYUTLARIYLA SAĞLIK, Türkiye, 06 Aralık 2020 - 09 Aralık 2010, ss.1-9, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2025

2025

1. Hidrasyon ve Mental Sağlık

Ersoy Söke N., Yardımcı H.

Beslenme ve Mental Sağlık İlişkisi, YARDIMCI HÜLYA, Editör, Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi, Ankara, ss.51-58, 2025

2025

2025

2. Yaşlı Bireylerde Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi

Ersoy Söke N., Yardımcı H.

Toplum Sağlığı ve Beslenme, MENGİ ÇELİK ÖZGE,KARAÇİL ERMUMCU MERVE ŞEYDA,KOÇ NEVRA, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, Ankara, ss.135-146, 2025

2024

2024

3. Parkinson Hastalığı: Malnütrisyon Ve Malnütrisyonla İlişkili Risk Faktörleri

ERSOY N.

BESLENME VE DİYETETİKTE İLERİ ARAŞTIRMALAR, ŞİMŞEK ECE, Editör, Yaz Yayınları, Afyonkarahisar, ss.1-15, 2024

2023

2023

4. Otizm

YARDIMCI H., ERSOY N.

Klinik Pediatrik Beslenme, , Editör, Nobel Tıp Kitapevi, ss.405-418, 2023

2023

2023

5. İklim Değişikliği ve Sağlık

SEZER E., ERSOY N., YARDIMCI H.

İklim Değişikliği ve Sağlık: Çevre Adaleti ve Gıda Güvencesi, Özmete Emine, Keser Alev, Demirbilek Melahat, Şengün İrem, Editör, Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.31-48, 2023

2022

2022

6. Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı

YARDIMCI H., ERSOY N.

Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı, Aktaş, Nazan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.71-78, 2022


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 7

h-indeksi (SCOPUS): 2