Education Information
2010 - 2012
2010 - 2012Postgraduate
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Turkey
2005 - 2010
2005 - 2010Undergraduate
Hacettepe University, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Turkey
Dissertations
2012
2012Postgraduate
Farklı tuzlama yöntemlerinin ve sorbat uygulamasının kaşar peyniri kalitesine etkisi
Ataturk University, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Foreign Languages
B2 Upper Intermediate
B2 Upper IntermediateEnglish
Certificates, Courses and Trainings
2022
2022Yabancı Dil Sınavı (YDS) Hazırlık Eğitimi Programı
Foreign Language
Ankara University
Research Areas
Food Engineering
Academic Titles / Tasks
2013 - Continues
2013 - ContinuesLecturer
Ankara University, Kalecik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2011 - 2012
2011 - 2012Research Assistant
Bayburt University, Faculty Of Engıneerıng, Department Of Food Engıneerıng
Managerial Experience
2022 - Continues
2022 - ContinuesCurriculum Preparation Committee Member
Ankara University, Kalecik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2022 - Continues
2022 - ContinuesExam Program Preparation Commission Member
Ankara University, Kalecik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2013 - Continues
2013 - ContinuesInternship Committee Member
Ankara University, Kalecik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2013 - Continues
2013 - ContinuesMeslek Yüksekokulu Akademik Kurul Üyesi
Ankara University, Kalecik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Courses
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
2016
2016Ankara University Kalecik Vocational School Sector Cooperation
ULUSOY DENİZ M., AŞILIOĞLU F., BABACAN A., GÜÇER Y., ELİBÜYÜK İ. Ö.
5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM (UMYOS), Prizren, Serbia, 18 - 20 May 2016
2016
2016Ankara Üniversitesi Kalecik Meslek Yüksekokulu Sektör İşbirliği
ULUSOY DENİZ M., AŞILIOĞLU F., BABACAN A., GÜÇER Y., ELİBÜYÜK İ. Ö.
UMYOS 5th International Vocational Schools Symposium, Prizren, Serbia, 18 - 20 May 2016
2015
2015Probiyotik Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
BABACAN A., ŞANLIBABA P.
5. Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 7 - 08 May 2015, pp.180
2015
2015Akrilamid Oluşum Mekanizması ve Sağlık Üzerine Etkileri
BABACAN A., ŞANLIBABA P.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2015), Turkey, 28 - 30 April 2015, pp.190
2014
2014Trakya Bölgesinin Geleneksel İçeceği Hardaliye
BABACAN A., ŞANLIBABA P.
4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 17 - 19 April 2014, pp.428
2014
2014Ekşi Hamur İle Üretilen Kalecik Ekmeği
ŞANLIBABA P., BABACAN A.
4.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 17 - 19 April 2014, pp.115
2013
2013Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi
BABACAN A., ÖZDEMİR S.
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 7 - 09 November 2013
2012
2012