Eğitim Bilgileri
-
2010 - 2012 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli), Türkiye
-
2005 - 2010 Lisans
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2012 Yüksek Lisans
Farklı tuzlama yöntemlerinin ve sorbat uygulamasının kaşar peyniri kalitesine etkisi
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2022Yabancı Dil Sınavı (YDS) Hazırlık Eğitimi Programı
Yabancı Dil , Ankara Üniversitesi