Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliği


Doğankaya L.

  • Dersin Düzeyi: Yüksek Lisans
  • Tasarlanan Ders Kodu: 801700715740
  • Öğretim Türü: Örgün Öğretim (Normal Öğretim)
  • Dersin Kapsamı: Teorik
  • Akademik Yıl: 2015 - 2016
  • Ders İçeriği:

    Organik tarım tanımı ve temel ilkeleri doğrultusunda organik su ürünleri yetiştiriciliğinin değerlendirilmesi, ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerin bilinmesi, ulusal ve uluslararası mevzuatların karşılaştırılması, organik su ürünleri yetiştiriciliği için temel gereklilikler, yetiştiricilik teknikleri, besleme ilkeleri, organik yetiştiriciliğe uygun yemler ve belgelendirme konularına yönelik çalışmalar yapılacaktır. Fikir ve bilgi paylaşımı yanında ders içi tartışma çalışmaları ile öğrenciler konuyu çok yönlü değerlendirme kabiliyeti kazanacaktır.