-
2024 - Devam Ediyor Tatlı ve Tuzlu Sularda Yetiştiriciliği Yapılan Balıklarda Görülen Vibrio Türlerinin Halk Sağlığı Açısından Önemlerinin Ortaya Konması ve Teşhislerine Yönelik Çoklu qPCR Yöntemi Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
MÜŞTAK H. K. (Yürütücü), AKÇAY A., CENGİZ G., MÜŞTAK İ. B., SARIÇAM İNCE S., ONUK E. E., et al.
-
2022 - 2024 Türkiye’de Etçi Piliçlerden İzole Edilen Fowl Aviadenovirusların Moleküler Epidemiyolojisinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
MÜŞTAK H. K. (Yürütücü), BIÇAKCIOĞLU T., YÖRÜK Ş., SARIÇAM İNCE S.
-
2021 - 2022 Kuluçkalık Yumurtalarda Dezenfeksiyon Amacıyla Formaldehit ile UV Işın Kullanımının Kabuk Mikrobiyal Yüke, Kuluçka ve Civciv Özellikleri Üzerine Etkilerinin Karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Onbaşılar E. E. (Yürütücü), Bakır B., Sarıçam İnce S., Coulıbaly F.
-
2019 - 2020 Kuluçkalık Yumurtaların Dezenfeksiyonunda Kekik Suyu Kullanımının Yumurta Kabuk Mikrobial Yükü, Kuluçka Sonuçları ve Çıkış Sonrası İki Haftalık Performans Üzerine Etkileri
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Taşdemir A. N.(Yürütücü), Onbaşılar E. E., Boyalı B., Aygören H., Yalçın S., Akan M., et al.
-
2016 - 2018 Kanatlıların Salmonella İnfeksiyonunu Engelleyen Bağırsak Mikrobiyomunun Metagenomik Analiz İle Belirlenmesi: Antibiyotiklere Alternatif Bir Yaklaşım
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Diker K. S.(Yürütücü), Yardımcı H., Müştak H. K., Müştak İ. B., Divanoğlu Y., Torun E., et al.
-
2014 - 2017 Kanatlı Hayvanlardan ve Gıdalardan Salmonella İzlenmesi ve Kontrol Programlarının Gelistirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı