Öğr.Gör.Dr. EMİR HİLMİ ÜNER


Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Aşcılık Programı


Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

Metrikler

Yayın

13

H-İndeks (WoS)

1

Proje

3

Açık Erişim

3

Eğitim Bilgileri

2014 - 2019

2014 - 2019

Doktora

Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), Türkiye

2012 - 2014

2012 - 2014

Yüksek Lisans

Atılım Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye

1994 - 2000

1994 - 2000

Lisans

Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2019

2019

Doktora

Türkiye’xxdeki coğrafi işaretli peynirlerin umai tat yoğunluklarının belirlenmesi

Gazi Üniversitesi, 1. Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli)

2014

2014

Yüksek Lisans

Her şey dahil sistemde Türkiye gastronomi turizmi potansiyelinin değerlendirilmesi

Atılım Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Akademik Unvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi Dr.

Ankara Üniversitesi, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Staj Başkanı

Ankara Üniversitesi, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Sınav Programı Hazırlama Komisyon Üyesi

Ankara Üniversitesi, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Ders Programı Hazırlama Komisyonu Üyesi

Ankara Üniversitesi, Beypazarı Meslek Yüksekokulu, Otel-Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Turizmde Güncel Pazarlama Yaklaşımları

Ön Lisans

Ön Lisans

Sektör Analizi ve Örnek Çalışma

Ön Lisans

Ön Lisans

Temel Yiyecek Üretimi - II A

Ön Lisans

Ön Lisans

Genel Muhasebe

Ön Lisans

Ön Lisans

Dünya Mutfakları B

Ön Lisans

Ön Lisans

Ziyafet ve İkram Hizmetleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Temel Yiyecek Üretimi II B

Ön Lisans

Ön Lisans

Türk Osmanlı Ve Anadolu Mutfağı B

Ön Lisans

Ön Lisans

Ziyafet ve İkram Hizmetleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Temel Yiyecek Üretimi - I B

Ön Lisans

Ön Lisans

Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Dünya Mutfakları A

Ön Lisans

Ön Lisans

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Ön Lisans

Ön Lisans

Dünya Mutfağı

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda ve Personel Hijyeni

Ön Lisans

Ön Lisans

Türk Osmanlı Ve Anadolu Mutfağı A

Ön Lisans

Ön Lisans

Temel Yiyecek Üretimi - I A

Ön Lisans

Ön Lisans

Servis ve İkram Hizmetleri

Ön Lisans

Ön Lisans

İşletme Yönetimi

Ön Lisans

Ön Lisans

Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri

Ön Lisans

Ön Lisans

Menü Planlama

Ön Lisans

Ön Lisans

Hukukun Temel Kavramları

Ön Lisans

Ön Lisans

Turizm Pazarlaması

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2016

2016

Kars Kaşarında Duyusal Analiz

ÖZKAYA F., ÜNER E. H.

Türkiye’de ve Dünyada Yerel-Geleneksel Peynirler: Kars Kaşarı Coğrafi İşareti, Kars, Türkiye, 15 Temmuz 2016

2017

2017

Mutfakta Dijital Devrim: Dijital Gastronomi Ve Ticari (Endüstriyel) Mutfaklara Olası Etkileri

AKSOY M., TAHMAZ G. S., ÜNER E. H.

ULUSLARARASI MESLEKİ BİLİMLER SEMPOZYUMU (IVSS – 2017), Antalya, Türkiye, 18 - 20 Ekim 2017

2017

2017

Coğrafi İşaretli Ürün Kars Kaşarında JUmami Tat

ÜNER E. H., ÖZKAYA F.

4th International Congres of Tourism and Management Researches, Gyraine, 12 - 14 Mayıs 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

2023

2023

MOLEKÜLER GASTRONOMİ: YENİ YEMEK DENEYİMLERİ İÇİN BİLİM VE TEKNOLOJİ

ÜNER E. H.

turizmde gijital gelecek, cemil gündüz, Editör, detay yayıncılık, Ankara, ss.268-274, 2023

2022

2022

Yemeğin Kültürel Tarihi

ÜNER E. H., AKSOY M.

Yemeğin Kültürel Temelleri, AKSOY, Mustafa; ÇEKİÇ, İbrahim; TAHMAZ, Gül Seçil, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.39-60, 2022

2021

2021

Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi

ÖZKAYA F., ÜNER E. H.

Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu Özkaya Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-14, 2021

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Turizm çalışmaları dergisi

Yayın Kurul Üyesi



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1

h-indeksi (WOS): 1