B. ÖZKAYA, "Farklı partikül iriliğine sahip şeker pancarı kaynaklı diyet liflerin hamur reolojik özellikleri ve ekmek kalitesine etkileri," Gıda Teknolojisi Dergisi. , 1997
ÖZKAYA, B. 1997. Farklı partikül iriliğine sahip şeker pancarı kaynaklı diyet liflerin hamur reolojik özellikleri ve ekmek kalitesine etkileri. Gıda Teknolojisi Dergisi. .
ÖZKAYA, B., (1997). Farklı partikül iriliğine sahip şeker pancarı kaynaklı diyet liflerin hamur reolojik özellikleri ve ekmek kalitesine etkileri. Gıda Teknolojisi Dergisi. .
ÖZKAYA, BERRİN. "Farklı partikül iriliğine sahip şeker pancarı kaynaklı diyet liflerin hamur reolojik özellikleri ve ekmek kalitesine etkileri," Gıda Teknolojisi Dergisi. , 1997
ÖZKAYA, BERRİN. "Farklı partikül iriliğine sahip şeker pancarı kaynaklı diyet liflerin hamur reolojik özellikleri ve ekmek kalitesine etkileri." Gıda Teknolojisi Dergisi. , 1997
ÖZKAYA, B. (1997) . "Farklı partikül iriliğine sahip şeker pancarı kaynaklı diyet liflerin hamur reolojik özellikleri ve ekmek kalitesine etkileri." Gıda Teknolojisi Dergisi. .
@article{article, author={BERRİN ÖZKAYA}, title={Farklı partikül iriliğine sahip şeker pancarı kaynaklı diyet liflerin hamur reolojik özellikleri ve ekmek kalitesine etkileri}, journal={Gıda Teknolojisi Dergisi.}, year=1997}