F. S. ORMANCI, "Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi," In Süt Hijyeni ve Teknolojisi , Ankara: Ankara Nobel tıp Kitap evleri, 2020, pp.23-32.
ORMANCI, F. S. Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi. 2020. In Süt Hijyeni ve Teknolojisi , Ankara Nobel tıp Kitap evleri, Ankara, 23-32.
ORMANCI, F. S., (2020). Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi. Süt Hijyeni ve Teknolojisi (pp.23-32), Ankara: Ankara Nobel tıp Kitap evleri.
ORMANCI, FATMA. "Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi." In Süt Hijyeni ve Teknolojisi , 23-32. Ankara: Ankara Nobel tıp Kitap evleri, 2020
ORMANCI, FATMA S. . "Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi." Süt Hijyeni ve Teknolojisi , Ankara Nobel tıp Kitap evleri, 2020, pp.23-32.
ORMANCI, F. S. (2020) "Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi", Süt Hijyeni ve Teknolojisi . Ankara: Ankara Nobel tıp Kitap evleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={FATMA SEDA ERGENEKON}, chaptertitle={Sütün Tanımı Genel Özellikleri ve Bileşimi}, booktitle={ Süt Hijyeni ve Teknolojisi}, publisher={Ankara Nobel tıp Kitap evleri}, city={Ankara},year={2020} }