A. AKÇAY Et Al. , "Akademik personelin et tüketim tercihlerinin analitik hiyerarşi prosesi ile değerlendirilmesi," Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , vol.89, no.1, pp.11-24, 2018
AKÇAY, A. Et Al. 2018. Akademik personelin et tüketim tercihlerinin analitik hiyerarşi prosesi ile değerlendirilmesi. Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , vol.89, no.1 , 11-24.
AKÇAY, A., SARIÖZKAN, S., & AL, S., (2018). Akademik personelin et tüketim tercihlerinin analitik hiyerarşi prosesi ile değerlendirilmesi. Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , vol.89, no.1, 11-24.
AKÇAY, AYTAÇ, SAVAŞ SARIÖZKAN, And SERHAT AL. "Akademik personelin et tüketim tercihlerinin analitik hiyerarşi prosesi ile değerlendirilmesi," Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , vol.89, no.1, 11-24, 2018
AKÇAY, AYTAÇ Et Al. "Akademik personelin et tüketim tercihlerinin analitik hiyerarşi prosesi ile değerlendirilmesi." Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , vol.89, no.1, pp.11-24, 2018
AKÇAY, A. SARIÖZKAN, S. And AL, S. (2018) . "Akademik personelin et tüketim tercihlerinin analitik hiyerarşi prosesi ile değerlendirilmesi." Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , vol.89, no.1, pp.11-24.
@article{article, author={AYTAÇ AKÇAY Et Al. }, title={Akademik personelin et tüketim tercihlerinin analitik hiyerarşi prosesi ile değerlendirilmesi}, journal={Veteriner Hekimler Derneği Dergisi}, year=2018, pages={11-24} }