B. Özhan Et Al. , "Partikül Büyüklüğü ve Konçlama Süresinin Sütlü Çikolata Fiziksel ve Reolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisi," TGDF Gıda Kongresi , Antalya, Turkey, pp.21, 2013
Özhan, B. Et Al. 2013. Partikül Büyüklüğü ve Konçlama Süresinin Sütlü Çikolata Fiziksel ve Reolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisi. TGDF Gıda Kongresi , (Antalya, Turkey), 21.
Özhan, B., KONAR, N., POYRAZOĞLU, E. S., & ARTIK, N., (2013). Partikül Büyüklüğü ve Konçlama Süresinin Sütlü Çikolata Fiziksel ve Reolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisi . TGDF Gıda Kongresi (pp.21). Antalya, Turkey
Özhan, Bilge Et Al. "Partikül Büyüklüğü ve Konçlama Süresinin Sütlü Çikolata Fiziksel ve Reolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisi," TGDF Gıda Kongresi, Antalya, Turkey, 2013
Özhan, Bilge Et Al. "Partikül Büyüklüğü ve Konçlama Süresinin Sütlü Çikolata Fiziksel ve Reolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisi." TGDF Gıda Kongresi , Antalya, Turkey, pp.21, 2013
Özhan, B. Et Al. (2013) . "Partikül Büyüklüğü ve Konçlama Süresinin Sütlü Çikolata Fiziksel ve Reolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisi." TGDF Gıda Kongresi , Antalya, Turkey, p.21.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bilge Özhan Et Al. }, title={Partikül Büyüklüğü ve Konçlama Süresinin Sütlü Çikolata Fiziksel ve Reolojik Özellikleri Üzerindeki Etkisi}, congress name={TGDF Gıda Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={21} }