S. Kıran Et Al. , "Kurşun İçeriği Yüksek Su İle Sulanan Kıvırcık Salata (Lactuca sativa var. crispa) Bitkilerinin Bazı Özellikleri Üzerine Hümik Asit Uygulamalarının Etkisi," Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.7, no.1, pp.14-19, 2014
Kıran, S. Et Al. 2014. Kurşun İçeriği Yüksek Su İle Sulanan Kıvırcık Salata (Lactuca sativa var. crispa) Bitkilerinin Bazı Özellikleri Üzerine Hümik Asit Uygulamalarının Etkisi. Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.7, no.1 , 14-19.
Kıran, S., Özkay, F., Kuşvuran, Ş., & Ellialtıoğlu, Ş. Ş., (2014). Kurşun İçeriği Yüksek Su İle Sulanan Kıvırcık Salata (Lactuca sativa var. crispa) Bitkilerinin Bazı Özellikleri Üzerine Hümik Asit Uygulamalarının Etkisi. Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.7, no.1, 14-19.
Kıran, SEVİNÇ Et Al. "Kurşun İçeriği Yüksek Su İle Sulanan Kıvırcık Salata (Lactuca sativa var. crispa) Bitkilerinin Bazı Özellikleri Üzerine Hümik Asit Uygulamalarının Etkisi," Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.7, no.1, 14-19, 2014
Kıran, SEVİNÇ Et Al. "Kurşun İçeriği Yüksek Su İle Sulanan Kıvırcık Salata (Lactuca sativa var. crispa) Bitkilerinin Bazı Özellikleri Üzerine Hümik Asit Uygulamalarının Etkisi." Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.7, no.1, pp.14-19, 2014
Kıran, S. Et Al. (2014) . "Kurşun İçeriği Yüksek Su İle Sulanan Kıvırcık Salata (Lactuca sativa var. crispa) Bitkilerinin Bazı Özellikleri Üzerine Hümik Asit Uygulamalarının Etkisi." Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.7, no.1, pp.14-19.
@article{article, author={SEVİNÇ KIRAN Et Al. }, title={Kurşun İçeriği Yüksek Su İle Sulanan Kıvırcık Salata (Lactuca sativa var. crispa) Bitkilerinin Bazı Özellikleri Üzerine Hümik Asit Uygulamalarının Etkisi}, journal={Biyoloji Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2014, pages={14-19} }