A. BABACAN And S. ÖZDEMİR, "Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2013
BABACAN, A. And ÖZDEMİR, S. 2013. Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi. 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Turkey).
BABACAN, A., & ÖZDEMİR, S., (2013). Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi . 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey
BABACAN, AYŞEN, And SALİH ÖZDEMİR. "Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi," 8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Turkey, 2013
BABACAN, AYŞEN And ÖZDEMİR, SALİH. "Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey, 2013
BABACAN, A. And ÖZDEMİR, S. (2013) . "Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi." 8. Gıda Mühendisliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞEN BABACAN And author={SALİH ÖZDEMİR}, title={Farklı Tuzlama Yöntemlerinin ve Potasyum Sorbat Uygulamasının Kaşar Peyniri Mikrobiyolojisine Etkisi}, congress name={8. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2013}}