C. KOÇAK Et Al. , "Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi," Gıda , vol.12, no.3, pp.179-184, 1987
KOÇAK, C. Et Al. 1987. Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi. Gıda , vol.12, no.3 , 179-184.
KOÇAK, C., GÜRSEL KIRAL, Z. A., Ergül, E., & GÜRSOY, A., (1987). Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi. Gıda , vol.12, no.3, 179-184.
KOÇAK, CELALETTİN Et Al. "Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi," Gıda , vol.12, no.3, 179-184, 1987
KOÇAK, CELALETTİN Et Al. "Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi." Gıda , vol.12, no.3, pp.179-184, 1987
KOÇAK, C. Et Al. (1987) . "Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi." Gıda , vol.12, no.3, pp.179-184.
@article{article, author={CELALETTİN KOÇAK Et Al. }, title={Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi}, journal={Gıda}, year=1987, pages={179-184} }