S. ODABAŞI ÇİMER Et Al. , "Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojenperoksit Sisteminin Aktivasyonu İle Korunmuş Sütlerden Üretilen Beyaz Peynirlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar," GIDA , 1999
ODABAŞI ÇİMER, S. Et Al. 1999. Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojenperoksit Sisteminin Aktivasyonu İle Korunmuş Sütlerden Üretilen Beyaz Peynirlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar. GIDA .
ODABAŞI ÇİMER, S., ATAMER, M., GÜRSOY, A., & ÇİMER, A., (1999). Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojenperoksit Sisteminin Aktivasyonu İle Korunmuş Sütlerden Üretilen Beyaz Peynirlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar. GIDA .
ODABAŞI ÇİMER, SABİHA Et Al. "Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojenperoksit Sisteminin Aktivasyonu İle Korunmuş Sütlerden Üretilen Beyaz Peynirlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar," GIDA , 1999
ODABAŞI ÇİMER, SABİHA O. Et Al. "Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojenperoksit Sisteminin Aktivasyonu İle Korunmuş Sütlerden Üretilen Beyaz Peynirlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar." GIDA , 1999
ODABAŞI ÇİMER, S. Et Al. (1999) . "Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojenperoksit Sisteminin Aktivasyonu İle Korunmuş Sütlerden Üretilen Beyaz Peynirlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar." GIDA .
@article{article, author={SABİHA ODABAŞI ÇİMER Et Al. }, title={Laktoperoksidaz Tiyosiyanat Hidrojenperoksit Sisteminin Aktivasyonu İle Korunmuş Sütlerden Üretilen Beyaz Peynirlerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar}, journal={GIDA}, year=1999}