H. YARDIMCI And N. ERSOY, "Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı," In Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı , Ankara: Türkiye Klinikleri, 2022, pp.71-78.
YARDIMCI, H. And ERSOY, N. Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı. 2022. In Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı , Türkiye Klinikleri, Ankara, 71-78.
YARDIMCI, H., & ERSOY, N., (2022). Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı. Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı (pp.71-78), Ankara: Türkiye Klinikleri.
YARDIMCI, HÜLYA, And NURSENA ERSOY. "Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı." In Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı , 71-78. Ankara: Türkiye Klinikleri, 2022
YARDIMCI, HÜLYA And ERSOY, NURSENA. "Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı." Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı , Türkiye Klinikleri, 2022, pp.71-78.
YARDIMCI, H. And ERSOY, N. (2022) "Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı", Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı . Ankara: Türkiye Klinikleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={HÜLYA YARDIMCI And author ={NURSENA ERSOY}, chaptertitle={Besin Hazırlama ve Pişirme ile Mutfak Kültürü Bağlamında Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı}, booktitle={ Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={Ankara},year={2022} }