H. C. Akal Demirdöğen And B. Taban, "Mikrofiltrasyon uygulamasının çiğ sütün mikrobiyel kalitesine etkisi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.9, pp.1935-1941, 2020
Akal Demirdöğen, H. C. And Taban, B. 2020. Mikrofiltrasyon uygulamasının çiğ sütün mikrobiyel kalitesine etkisi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.9 , 1935-1941.
Akal Demirdöğen, H. C., & Taban, B., (2020). Mikrofiltrasyon uygulamasının çiğ sütün mikrobiyel kalitesine etkisi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.9, 1935-1941.
Akal Demirdöğen, HAVVA, And BİRCE TABAN. "Mikrofiltrasyon uygulamasının çiğ sütün mikrobiyel kalitesine etkisi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.9, 1935-1941, 2020
Akal Demirdöğen, HAVVA C. And Taban, BİRCE. "Mikrofiltrasyon uygulamasının çiğ sütün mikrobiyel kalitesine etkisi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.9, pp.1935-1941, 2020
Akal Demirdöğen, H. C. And Taban, B. (2020) . "Mikrofiltrasyon uygulamasının çiğ sütün mikrobiyel kalitesine etkisi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.8, no.9, pp.1935-1941.
@article{article, author={HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN And author={BİRCE TABAN}, title={Mikrofiltrasyon uygulamasının çiğ sütün mikrobiyel kalitesine etkisi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2020, pages={1935-1941} }