B. Hallaç Et Al. , "Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi," Journal of ADYUTAYAM , vol.9, no.1, pp.61-72, 2021
Hallaç, B. Et Al. 2021. Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi. Journal of ADYUTAYAM , vol.9, no.1 , 61-72.
Hallaç, B., Güçer, Y., Kılınççeker, O., & Poyrazoğlu, E. S., (2021). Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi. Journal of ADYUTAYAM , vol.9, no.1, 61-72.
Hallaç, Bülent Et Al. "Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi," Journal of ADYUTAYAM , vol.9, no.1, 61-72, 2021
Hallaç, Bülent Et Al. "Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi." Journal of ADYUTAYAM , vol.9, no.1, pp.61-72, 2021
Hallaç, B. Et Al. (2021) . "Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi." Journal of ADYUTAYAM , vol.9, no.1, pp.61-72.
@article{article, author={Bülent Hallaç Et Al. }, title={Geleneksel Siirt Peynirlerinin Mikrobiyolojik, Kimyasal ve Fiziksel Özelliklerinin Belirlenerek Halk Sağlığı Açısından Değerlendirilmesi}, journal={Journal of ADYUTAYAM}, year=2021, pages={61-72} }