A. L. COŞKUN Et Al. , "Farklı sıcaklıklarda depolanan Malatya kayısılarının fiziksel ve kimyasal özelliklerindeki değişimler," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2009
COŞKUN, A. L. Et Al. 2009. Farklı sıcaklıklarda depolanan Malatya kayısılarının fiziksel ve kimyasal özelliklerindeki değişimler. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
COŞKUN, A. L., TÜRKYILMAZ, M., & ÖZKAN, M., (2009). Farklı sıcaklıklarda depolanan Malatya kayısılarının fiziksel ve kimyasal özelliklerindeki değişimler . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
COŞKUN, ALİ, MELTEM TÜRKYILMAZ, And MEHMET ÖZKAN. "Farklı sıcaklıklarda depolanan Malatya kayısılarının fiziksel ve kimyasal özelliklerindeki değişimler," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2009
COŞKUN, ALİ L. Et Al. "Farklı sıcaklıklarda depolanan Malatya kayısılarının fiziksel ve kimyasal özelliklerindeki değişimler." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2009
COŞKUN, A. L. TÜRKYILMAZ, M. And ÖZKAN, M. (2009) . "Farklı sıcaklıklarda depolanan Malatya kayısılarının fiziksel ve kimyasal özelliklerindeki değişimler." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ LEVENT COŞKUN Et Al. }, title={Farklı sıcaklıklarda depolanan Malatya kayısılarının fiziksel ve kimyasal özelliklerindeki değişimler}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}