H. C. AKAL DEMİRDÖĞEN And Ş. BUDAK, "Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri," In Gıda Biyoteknolojisi , Dijital Akademi, 2021, pp.1-20.
AKAL DEMİRDÖĞEN, H. C. And BUDAK, Ş. Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri. 2021. In Gıda Biyoteknolojisi , Dijital Akademi, 1-20.
AKAL DEMİRDÖĞEN, H. C., & BUDAK, Ş., (2021). Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri. Gıda Biyoteknolojisi (pp.1-20), Dijital Akademi.
AKAL DEMİRDÖĞEN, HAVVA, And ŞEBNEM BUDAK. "Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri." In Gıda Biyoteknolojisi , 1-20. Dijital Akademi, 2021
AKAL DEMİRDÖĞEN, HAVVA C. And BUDAK, ŞEBNEM. "Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri." Gıda Biyoteknolojisi , Dijital Akademi, 2021, pp.1-20.
AKAL DEMİRDÖĞEN, H. C. And BUDAK, Ş. (2021) "Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri", Gıda Biyoteknolojisi . Dijital Akademi.
@bookchapter{bookchapter, author ={HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN And author ={ŞEBNEM BUDAK}, chaptertitle={Fermente Gıdaların Fonksiyonel Özellikleri}, booktitle={ Gıda Biyoteknolojisi}, publisher={Dijital Akademi}, city={},year={2021} }