B. ÖZKAYA And H. ÖZKAYA, "Farklı ısıl işlem uygulanarak stabilize edilmiş yulaf ununun ekmeklik unlarının kalitesine etkileri," Standard, Ekonomik ve Teknik Dergi. , 1993
ÖZKAYA, B. And ÖZKAYA, H. 1993. Farklı ısıl işlem uygulanarak stabilize edilmiş yulaf ununun ekmeklik unlarının kalitesine etkileri. Standard, Ekonomik ve Teknik Dergi. .
ÖZKAYA, B., & ÖZKAYA, H., (1993). Farklı ısıl işlem uygulanarak stabilize edilmiş yulaf ununun ekmeklik unlarının kalitesine etkileri. Standard, Ekonomik ve Teknik Dergi. .
ÖZKAYA, BERRİN, And HAZIIM ÖZKAYA. "Farklı ısıl işlem uygulanarak stabilize edilmiş yulaf ununun ekmeklik unlarının kalitesine etkileri," Standard, Ekonomik ve Teknik Dergi. , 1993
ÖZKAYA, BERRİN And ÖZKAYA, HAZIIM. "Farklı ısıl işlem uygulanarak stabilize edilmiş yulaf ununun ekmeklik unlarının kalitesine etkileri." Standard, Ekonomik ve Teknik Dergi. , 1993
ÖZKAYA, B. And ÖZKAYA, H. (1993) . "Farklı ısıl işlem uygulanarak stabilize edilmiş yulaf ununun ekmeklik unlarının kalitesine etkileri." Standard, Ekonomik ve Teknik Dergi. .
@article{article, author={BERRİN ÖZKAYA And author={HAZIIM ÖZKAYA}, title={Farklı ısıl işlem uygulanarak stabilize edilmiş yulaf ununun ekmeklik unlarının kalitesine etkileri}, journal={Standard, Ekonomik ve Teknik Dergi.}, year=1993}