M. ATAMER Et Al. , "Laktoperoksidaz tiyosiyanat hidrojen peroksit aktivasyonu ile korunmuş sütlerden üretilen yoğurtların bazı nitelikleri üzerine araştırma," III. Milli Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 1994
ATAMER, M. Et Al. 1994. Laktoperoksidaz tiyosiyanat hidrojen peroksit aktivasyonu ile korunmuş sütlerden üretilen yoğurtların bazı nitelikleri üzerine araştırma. III. Milli Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , (Turkey).
ATAMER, M., ÖZER, H. B., & GÜLER, Z., (1994). Laktoperoksidaz tiyosiyanat hidrojen peroksit aktivasyonu ile korunmuş sütlerden üretilen yoğurtların bazı nitelikleri üzerine araştırma . III. Milli Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Turkey
ATAMER, METİN, HAMDİ BARBAROS ÖZER, And ZEHRA GÜLER. "Laktoperoksidaz tiyosiyanat hidrojen peroksit aktivasyonu ile korunmuş sütlerden üretilen yoğurtların bazı nitelikleri üzerine araştırma," III. Milli Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 1994
ATAMER, METİN Et Al. "Laktoperoksidaz tiyosiyanat hidrojen peroksit aktivasyonu ile korunmuş sütlerden üretilen yoğurtların bazı nitelikleri üzerine araştırma." III. Milli Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 1994
ATAMER, M. ÖZER, H. B. And GÜLER, Z. (1994) . "Laktoperoksidaz tiyosiyanat hidrojen peroksit aktivasyonu ile korunmuş sütlerden üretilen yoğurtların bazı nitelikleri üzerine araştırma." III. Milli Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={METİN ATAMER Et Al. }, title={Laktoperoksidaz tiyosiyanat hidrojen peroksit aktivasyonu ile korunmuş sütlerden üretilen yoğurtların bazı nitelikleri üzerine araştırma}, congress name={III. Milli Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={1994}}