G. İPLİKÇİOĞLU ÇİL And U. T. ŞİRELİ, "Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri," In Arı Ürünleri , Türkiye Klinikleri, 2020, pp.1-9.
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G. And ŞİRELİ, U. T. Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri. 2020. In Arı Ürünleri , Türkiye Klinikleri, 1-9.
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G., & ŞİRELİ, U. T., (2020). Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri. Arı Ürünleri (pp.1-9), Türkiye Klinikleri.
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, GÜZİN, And UFUK TANSEL ŞİRELİ. "Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri." In Arı Ürünleri , 1-9. Türkiye Klinikleri, 2020
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, GÜZİN İ. And ŞİRELİ, UFUK T. . "Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri." Arı Ürünleri , Türkiye Klinikleri, 2020, pp.1-9.
İPLİKÇİOĞLU ÇİL, G. And ŞİRELİ, U. T. (2020) "Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri", Arı Ürünleri . Türkiye Klinikleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÜZİN İPLİKÇİOĞLU ARAL And author ={UFUK TANSEL ŞİRELİ}, chaptertitle={Balın Bileşimi ve Kalite Kriterleri}, booktitle={ Arı Ürünleri}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={},year={2020} }