Y. S. Velioğlu And G. Köse, "Ülkemizde Üretilen Ayçiçeği Ballarının Standarda (TS 3036) Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.17, no.2, pp.285-293, 1988
Velioğlu, Y. S. And Köse, G. 1988. Ülkemizde Üretilen Ayçiçeği Ballarının Standarda (TS 3036) Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.17, no.2 , 285-293.
Velioğlu, Y. S., & Köse, G., (1988). Ülkemizde Üretilen Ayçiçeği Ballarının Standarda (TS 3036) Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.17, no.2, 285-293.
Velioğlu, YAKUP, And Gürsel Köse. "Ülkemizde Üretilen Ayçiçeği Ballarının Standarda (TS 3036) Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.17, no.2, 285-293, 1988
Velioğlu, YAKUP S. And Köse, Gürsel. "Ülkemizde Üretilen Ayçiçeği Ballarının Standarda (TS 3036) Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.17, no.2, pp.285-293, 1988
Velioğlu, Y. S. And Köse, G. (1988) . "Ülkemizde Üretilen Ayçiçeği Ballarının Standarda (TS 3036) Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.17, no.2, pp.285-293.
@article{article, author={YAKUP SEDAT VELİOĞLU And author={Gürsel Köse}, title={Ülkemizde Üretilen Ayçiçeği Ballarının Standarda (TS 3036) Uygunluğu Üzerinde Bir Araştırma}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=1988, pages={285-293} }