H. C. Okur Et Al. , "Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et," Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, pp.272-281, 2023
Okur, H. C. Et Al. 2023. Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3 , 272-281.
Okur, H. C., Onay, T., & Uçar, A., (2023). Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, 272-281.
Okur, Halime, TUBA ONAY, And ASLI UÇAR. "Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et," Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, 272-281, 2023
Okur, Halime C. Et Al. "Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et." Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, pp.272-281, 2023
Okur, H. C. Onay, T. And Uçar, A. (2023) . "Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et." Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.3, pp.272-281.
@article{article, author={Halime Cemre Okur Et Al. }, title={Alternatif Protein Kaynağı: Yapay Et}, journal={Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi}, year=2023, pages={272-281} }