M. TÜRKYILMAZ Et Al. , "Farklı miktarlarda kükürt dioksit içeren kurutulmuş Malatya kayısılarındaki kimyasal ve mikrobiyel farklılıklar," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
TÜRKYILMAZ, M. Et Al. 2012. Farklı miktarlarda kükürt dioksit içeren kurutulmuş Malatya kayısılarındaki kimyasal ve mikrobiyel farklılıklar. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).
TÜRKYILMAZ, M., TAĞI, Ş., ÖZTÜRK, K., ÖZTÜRK, B., & ÖZKAN, M., (2012). Farklı miktarlarda kükürt dioksit içeren kurutulmuş Malatya kayısılarındaki kimyasal ve mikrobiyel farklılıklar . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey
TÜRKYILMAZ, MELTEM Et Al. "Farklı miktarlarda kükürt dioksit içeren kurutulmuş Malatya kayısılarındaki kimyasal ve mikrobiyel farklılıklar," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012
TÜRKYILMAZ, MELTEM Et Al. "Farklı miktarlarda kükürt dioksit içeren kurutulmuş Malatya kayısılarındaki kimyasal ve mikrobiyel farklılıklar." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012
TÜRKYILMAZ, M. Et Al. (2012) . "Farklı miktarlarda kükürt dioksit içeren kurutulmuş Malatya kayısılarındaki kimyasal ve mikrobiyel farklılıklar." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MELTEM TÜRKYILMAZ Et Al. }, title={Farklı miktarlarda kükürt dioksit içeren kurutulmuş Malatya kayısılarındaki kimyasal ve mikrobiyel farklılıklar}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}