Citation Formats
Farklı oranlarda yağ ile farklı oranlarda havuç ve limon lifi kullanılarak hazırlanan hamburger köftelerinin donmuş depolama stabilitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. DEMİROK SONCU Et Al. , "Farklı oranlarda yağ ile farklı oranlarda havuç ve limon lifi kullanılarak hazırlanan hamburger köftelerinin donmuş depolama stabilitesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012

DEMİROK SONCU, E. Et Al. 2012. Farklı oranlarda yağ ile farklı oranlarda havuç ve limon lifi kullanılarak hazırlanan hamburger köftelerinin donmuş depolama stabilitesi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).

DEMİROK SONCU, E., KOLSARICI, N., & AKOĞLU, İ. T., (2012). Farklı oranlarda yağ ile farklı oranlarda havuç ve limon lifi kullanılarak hazırlanan hamburger köftelerinin donmuş depolama stabilitesi . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey

DEMİROK SONCU, EDA, NURAY KOLSARICI, And İLKER TURAN AKOĞLU. "Farklı oranlarda yağ ile farklı oranlarda havuç ve limon lifi kullanılarak hazırlanan hamburger köftelerinin donmuş depolama stabilitesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012

DEMİROK SONCU, EDA D. Et Al. "Farklı oranlarda yağ ile farklı oranlarda havuç ve limon lifi kullanılarak hazırlanan hamburger köftelerinin donmuş depolama stabilitesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012

DEMİROK SONCU, E. KOLSARICI, N. And AKOĞLU, İ. T. (2012) . "Farklı oranlarda yağ ile farklı oranlarda havuç ve limon lifi kullanılarak hazırlanan hamburger köftelerinin donmuş depolama stabilitesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EDA DEMİROK SONCU Et Al. }, title={Farklı oranlarda yağ ile farklı oranlarda havuç ve limon lifi kullanılarak hazırlanan hamburger köftelerinin donmuş depolama stabilitesi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}