Ö. ŞAHİN, "Combined Iodine, Iron and Zinc Biofortification of Tomato Fruit," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, pp.2242-2251, 2020
ŞAHİN, Ö. 2020. Combined Iodine, Iron and Zinc Biofortification of Tomato Fruit. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10 , 2242-2251.
ŞAHİN, Ö., (2020). Combined Iodine, Iron and Zinc Biofortification of Tomato Fruit. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, 2242-2251.
ŞAHİN, ÖZGE. "Combined Iodine, Iron and Zinc Biofortification of Tomato Fruit," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, 2242-2251, 2020
ŞAHİN, ÖZGE. "Combined Iodine, Iron and Zinc Biofortification of Tomato Fruit." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, pp.2242-2251, 2020
ŞAHİN, Ö. (2020) . "Combined Iodine, Iron and Zinc Biofortification of Tomato Fruit." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, pp.2242-2251.
@article{article, author={ÖZGE ŞAHİN}, title={Combined Iodine, Iron and Zinc Biofortification of Tomato Fruit}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={2242-2251} }