Y. GÜÇER Et Al. , "Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi," 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.95, 2012
GÜÇER, Y. Et Al. 2012. Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi. 3. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 95.
GÜÇER, Y., ŞANLIBABA, P., & KUNTER, B., (2012). Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi . 3. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.95). İstanbul, Turkey
GÜÇER, YALÇIN, PINAR ŞANLIBABA, And BİRHAN KUNTER. "Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi," 3. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2012
GÜÇER, YALÇIN Et Al. "Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi." 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.95, 2012
GÜÇER, Y. ŞANLIBABA, P. And KUNTER, B. (2012) . "Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi." 3. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.95.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YALÇIN GÜÇER Et Al. }, title={Geleneksel İçeceğimiz Hardaliyenin Bileşiminde Alil İzotiyosiyonat Oluşumu ve Önemi}, congress name={3. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2012}, pages={95} }