H. C. AKAL Et Al. , "FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," Gıda , vol.43, no.5, pp.865-875, 2018
AKAL, H. C. Et Al. 2018. FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. Gıda , vol.43, no.5 , 865-875.
AKAL, H. C., buran, i., ALBAYRAK DELİALİOĞLU, R., & YETİŞEMİYEN, A., (2018). FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ. Gıda , vol.43, no.5, 865-875.
AKAL, HAVVA Et Al. "FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ," Gıda , vol.43, no.5, 865-875, 2018
AKAL, HAVVA C. Et Al. "FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." Gıda , vol.43, no.5, pp.865-875, 2018
AKAL, H. C. Et Al. (2018) . "FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ." Gıda , vol.43, no.5, pp.865-875.
@article{article, author={HAVVA CEREN AKAL DEMİRDÖĞEN Et Al. }, title={FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ}, journal={Gıda}, year=2018, pages={865-875} }