A. ÇAĞLAYAN And A. ŞEHU, "Korunmuş Yağların Süt İneği Rasyonlarında Kullanılması," YEM MAGAZİN , vol.23, no.73, pp.27-32, 2015
ÇAĞLAYAN, A. And ŞEHU, A. 2015. Korunmuş Yağların Süt İneği Rasyonlarında Kullanılması. YEM MAGAZİN , vol.23, no.73 , 27-32.
ÇAĞLAYAN, A., & ŞEHU, A., (2015). Korunmuş Yağların Süt İneği Rasyonlarında Kullanılması. YEM MAGAZİN , vol.23, no.73, 27-32.
ÇAĞLAYAN, ALPER, And ADNAN ŞEHU. "Korunmuş Yağların Süt İneği Rasyonlarında Kullanılması," YEM MAGAZİN , vol.23, no.73, 27-32, 2015
ÇAĞLAYAN, ALPER And ŞEHU, ADNAN. "Korunmuş Yağların Süt İneği Rasyonlarında Kullanılması." YEM MAGAZİN , vol.23, no.73, pp.27-32, 2015
ÇAĞLAYAN, A. And ŞEHU, A. (2015) . "Korunmuş Yağların Süt İneği Rasyonlarında Kullanılması." YEM MAGAZİN , vol.23, no.73, pp.27-32.
@article{article, author={ALPER ÇAĞLAYAN And author={ADNAN ŞEHU}, title={Korunmuş Yağların Süt İneği Rasyonlarında Kullanılması}, journal={YEM MAGAZİN}, year=2015, pages={27-32} }