A. Karacabey Et Al. , "Dondurma Miksini Farklı Sıcaklıklarda Pastörize Etmenin Miksin Viskozitesi Mikrobiyolojik Kalitesi ve Protein Stabilitesi Üzerine Etkileri14," Gıda , vol.14, no.5, pp.295-300, 1989
Karacabey, A. Et Al. 1989. Dondurma Miksini Farklı Sıcaklıklarda Pastörize Etmenin Miksin Viskozitesi Mikrobiyolojik Kalitesi ve Protein Stabilitesi Üzerine Etkileri14. Gıda , vol.14, no.5 , 295-300.
Karacabey, A., GÜRSEL KIRAL, Z. A., Ergül, E., & GÜRSOY, A., (1989). Dondurma Miksini Farklı Sıcaklıklarda Pastörize Etmenin Miksin Viskozitesi Mikrobiyolojik Kalitesi ve Protein Stabilitesi Üzerine Etkileri14. Gıda , vol.14, no.5, 295-300.
Karacabey, Abdi Et Al. "Dondurma Miksini Farklı Sıcaklıklarda Pastörize Etmenin Miksin Viskozitesi Mikrobiyolojik Kalitesi ve Protein Stabilitesi Üzerine Etkileri14," Gıda , vol.14, no.5, 295-300, 1989
Karacabey, Abdi Et Al. "Dondurma Miksini Farklı Sıcaklıklarda Pastörize Etmenin Miksin Viskozitesi Mikrobiyolojik Kalitesi ve Protein Stabilitesi Üzerine Etkileri14." Gıda , vol.14, no.5, pp.295-300, 1989
Karacabey, A. Et Al. (1989) . "Dondurma Miksini Farklı Sıcaklıklarda Pastörize Etmenin Miksin Viskozitesi Mikrobiyolojik Kalitesi ve Protein Stabilitesi Üzerine Etkileri14." Gıda , vol.14, no.5, pp.295-300.
@article{article, author={Abdi Karacabey Et Al. }, title={Dondurma Miksini Farklı Sıcaklıklarda Pastörize Etmenin Miksin Viskozitesi Mikrobiyolojik Kalitesi ve Protein Stabilitesi Üzerine Etkileri14}, journal={Gıda}, year=1989, pages={295-300} }