F. Y. OKAY Et Al. , "Aminoasit Kleyti Yaprak Gübresi Uygulamalarının Kırmızı Antepfıstığı Çeşidinde Meyve Verim ve Kalitesi ile Sürgün Gelişimi Üzerine Etkileri," Anadolu , vol.7, no.2, pp.109-120, 1997
OKAY, F. Y. Et Al. 1997. Aminoasit Kleyti Yaprak Gübresi Uygulamalarının Kırmızı Antepfıstığı Çeşidinde Meyve Verim ve Kalitesi ile Sürgün Gelişimi Üzerine Etkileri. Anadolu , vol.7, no.2 , 109-120.
OKAY, F. Y., ERDOĞAN, V., Kuru, C., Aktaş, M., & Ayfer, M., (1997). Aminoasit Kleyti Yaprak Gübresi Uygulamalarının Kırmızı Antepfıstığı Çeşidinde Meyve Verim ve Kalitesi ile Sürgün Gelişimi Üzerine Etkileri. Anadolu , vol.7, no.2, 109-120.
OKAY, FATMA Et Al. "Aminoasit Kleyti Yaprak Gübresi Uygulamalarının Kırmızı Antepfıstığı Çeşidinde Meyve Verim ve Kalitesi ile Sürgün Gelişimi Üzerine Etkileri," Anadolu , vol.7, no.2, 109-120, 1997
OKAY, FATMA Y. Et Al. "Aminoasit Kleyti Yaprak Gübresi Uygulamalarının Kırmızı Antepfıstığı Çeşidinde Meyve Verim ve Kalitesi ile Sürgün Gelişimi Üzerine Etkileri." Anadolu , vol.7, no.2, pp.109-120, 1997
OKAY, F. Y. Et Al. (1997) . "Aminoasit Kleyti Yaprak Gübresi Uygulamalarının Kırmızı Antepfıstığı Çeşidinde Meyve Verim ve Kalitesi ile Sürgün Gelişimi Üzerine Etkileri." Anadolu , vol.7, no.2, pp.109-120.
@article{article, author={FATMA YEŞİM OKAY Et Al. }, title={Aminoasit Kleyti Yaprak Gübresi Uygulamalarının Kırmızı Antepfıstığı Çeşidinde Meyve Verim ve Kalitesi ile Sürgün Gelişimi Üzerine Etkileri}, journal={Anadolu}, year=1997, pages={109-120} }