B. ÖZKAYA And H. ÖZKAYA, "Bisküvi üretiminde hamur reolojik özelliklerinin modifikasyonu ve önemi," 2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu , Turkey, 1996
ÖZKAYA, B. And ÖZKAYA, H. 1996. Bisküvi üretiminde hamur reolojik özelliklerinin modifikasyonu ve önemi. 2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu , (Turkey).
ÖZKAYA, B., & ÖZKAYA, H., (1996). Bisküvi üretiminde hamur reolojik özelliklerinin modifikasyonu ve önemi . 2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu, Turkey
ÖZKAYA, BERRİN, And HAZIM ÖZKAYA. "Bisküvi üretiminde hamur reolojik özelliklerinin modifikasyonu ve önemi," 2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu, Turkey, 1996
ÖZKAYA, BERRİN And ÖZKAYA, HAZIM. "Bisküvi üretiminde hamur reolojik özelliklerinin modifikasyonu ve önemi." 2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu , Turkey, 1996
ÖZKAYA, B. And ÖZKAYA, H. (1996) . "Bisküvi üretiminde hamur reolojik özelliklerinin modifikasyonu ve önemi." 2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BERRİN ÖZKAYA And author={HAZIM ÖZKAYA}, title={Bisküvi üretiminde hamur reolojik özelliklerinin modifikasyonu ve önemi}, congress name={2. Un- Bulgur- Bisküvi Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={1996}}