C. Altın Et Al. , "Lactococcus lactis subsp lactis NCCB 100539 suşunun Beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanım potansiyelinin değerlendirilmesi," 3. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1-100, 2023
Altın, C. Et Al. 2023. Lactococcus lactis subsp lactis NCCB 100539 suşunun Beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanım potansiyelinin değerlendirilmesi. 3. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Ankara, Turkey), 1-100.
Altın, C., Kabwanga, İ. T., Kıran, F., & Budak, Ş., (2023). Lactococcus lactis subsp lactis NCCB 100539 suşunun Beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanım potansiyelinin değerlendirilmesi . 3. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.1-100). Ankara, Turkey
Altın, Cansu Et Al. "Lactococcus lactis subsp lactis NCCB 100539 suşunun Beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanım potansiyelinin değerlendirilmesi," 3. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 2023
Altın, Cansu Et Al. "Lactococcus lactis subsp lactis NCCB 100539 suşunun Beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanım potansiyelinin değerlendirilmesi." 3. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1-100, 2023
Altın, C. Et Al. (2023) . "Lactococcus lactis subsp lactis NCCB 100539 suşunun Beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanım potansiyelinin değerlendirilmesi." 3. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1-100.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Cansu Altın Et Al. }, title={Lactococcus lactis subsp lactis NCCB 100539 suşunun Beyaz peynir üretiminde starter kültür olarak kullanım potansiyelinin değerlendirilmesi}, congress name={3. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2023}, pages={1-100} }