İ. SAKA Et Al. , "Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing," 4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Girne, Cyprus (Kktc), 2018
SAKA, İ. Et Al. 2018. Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing. 4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Girne, Cyprus (Kktc)).
SAKA, İ., ÇETİN BABAOĞLU, H., BAUMGARTNER, B., & ÖZKAYA, B., (2018). Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing . 4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Girne, Cyprus (Kktc)
SAKA, İREM Et Al. "Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing," 4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Girne, Cyprus (Kktc), 2018
SAKA, İREM Et Al. "Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing." 4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Girne, Cyprus (Kktc), 2018
SAKA, İ. Et Al. (2018) . "Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing." 4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Girne, Cyprus (Kktc).
@conferencepaper{conferencepaper, author={İREM SAKA Et Al. }, title={Changes in Chemical Composition of Wheat During Bulgur Processing}, congress name={4.Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Girne}, country={Cyprus (Kktc)}, year={2018}}