F. G. AYDIN And Ö. Avcı, "Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Hastalık Sağaltımı," Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri-Farmakoloji ve Toksikoloji , vol.1, no.3, pp.46-49, 2017
AYDIN, F. G. And Avcı, Ö. 2017. Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Hastalık Sağaltımı. Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri-Farmakoloji ve Toksikoloji , vol.1, no.3 , 46-49.
AYDIN, F. G., & Avcı, Ö., (2017). Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Hastalık Sağaltımı. Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri-Farmakoloji ve Toksikoloji , vol.1, no.3, 46-49.
AYDIN, FARAH, And Özge Avcı. "Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Hastalık Sağaltımı," Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri-Farmakoloji ve Toksikoloji , vol.1, no.3, 46-49, 2017
AYDIN, FARAH G. And Avcı, Özge. "Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Hastalık Sağaltımı." Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri-Farmakoloji ve Toksikoloji , vol.1, no.3, pp.46-49, 2017
AYDIN, F. G. And Avcı, Ö. (2017) . "Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Hastalık Sağaltımı." Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri-Farmakoloji ve Toksikoloji , vol.1, no.3, pp.46-49.
@article{article, author={FARAH GÖNÜL AYDIN And author={Özge Avcı}, title={Organik Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Hastalık Sağaltımı}, journal={Türkiye Klinikleri Veteriner Bilimleri-Farmakoloji ve Toksikoloji}, year=2017, pages={46-49} }