H. K. İleri Özler And H. G. Saltan İşcan, "Nanotechnological Approaches to Natural Products," In Eczacılıkta Yenilikler-3 , Ankara: Ankara Üniversitesi, 2020, pp.185-196.
İleri Özler, H. K. And Saltan İşcan, H. G. Nanotechnological Approaches to Natural Products. 2020. In Eczacılıkta Yenilikler-3 , Ankara Üniversitesi, Ankara, 185-196.
İleri Özler, H. K., & Saltan İşcan, H. G., (2020). Nanotechnological Approaches to Natural Products. Eczacılıkta Yenilikler-3 (pp.185-196), Ankara: Ankara Üniversitesi.
İleri Özler, HEDİYE, And HAYRİYE GÜLÇİN SALTAN İŞCAN. "Nanotechnological Approaches to Natural Products." In Eczacılıkta Yenilikler-3 , 185-196. Ankara: Ankara Üniversitesi, 2020
İleri Özler, HEDİYE K. And Saltan İşcan, HAYRİYE G. . "Nanotechnological Approaches to Natural Products." Eczacılıkta Yenilikler-3 , Ankara Üniversitesi, 2020, pp.185-196.
İleri Özler, H. K. And Saltan İşcan, H. G. (2020) "Nanotechnological Approaches to Natural Products", Eczacılıkta Yenilikler-3 . Ankara: Ankara Üniversitesi.
@bookchapter{bookchapter, author ={HEDİYE KAMURAN İLERİ ÖZLER And author ={HAYRİYE GÜLÇİN SALTAN İŞCAN}, chaptertitle={Nanotechnological Approaches to Natural Products}, booktitle={ Eczacılıkta Yenilikler-3}, publisher={Ankara Üniversitesi}, city={Ankara},year={2020} }