R. E. ANLI And I. FİDAN, "Othello Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine Bir Araştırma," Gıda Teknolojisi Derneği , 1997
ANLI, R. E. And FİDAN, I. 1997. Othello Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine Bir Araştırma. Gıda Teknolojisi Derneği .
ANLI, R. E., & FİDAN, I., (1997). Othello Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine Bir Araştırma. Gıda Teknolojisi Derneği .
ANLI, RAHMİ, And IŞIL FİDAN. "Othello Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine Bir Araştırma," Gıda Teknolojisi Derneği , 1997
ANLI, RAHMİ E. And FİDAN, IŞIL. "Othello Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine Bir Araştırma." Gıda Teknolojisi Derneği , 1997
ANLI, R. E. And FİDAN, I. (1997) . "Othello Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine Bir Araştırma." Gıda Teknolojisi Derneği .
@article{article, author={RAHMİ ERTAN ANLI And author={IŞIL FİDAN}, title={Othello Üzüm Çeşidinin Şaraplık Değeri Üzerine Bir Araştırma}, journal={Gıda Teknolojisi Derneği}, year=1997}